Producten

<< Vorige - Volgende >>


Bosch Tuning SpeedChip-S 3.0


Vanaf model 2020Bosch Tuning SpeedChip-S 3.0
INFORMATIE
Na vele duizenden storingsvrije testkilometers is hij eindelijk beschikbaar! Geen Error 504 melding met deze nieuwste  Speedchip 3.0. 

De SpeedChip  tuning module voor de Bosch Active, Active plus, Performance, Performance CX en Cargo line  is speciaal ontwikkeld voor de motoren vanaf modeljaar 2020**. Maar werkt ook op alle oudere versies vanaf 2014. De module heeft Plug & Play connectors  en verschuift de snelheidsbegrenzer van de Bosch E-bikes naar 35 km/h in elke ondersteuningsmode zonder concessies te doen aan de functionaliteit van de display. De display geeft de correcte snelheid en afstand aan. De E-bike display ( Intuvia, Kiox, Nyon en Purion) functioneert net als voorheen. 

De Speedchip kan eenvoudig aan en uitgeschakeld worden met de WALK assist toets.

Ook leverbaar in Custom uitvoering: Speedchip Custom 

 Voor de volgende Bosch motoren
Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de verkochte tuning tools alleen mogen worden gebruikt op voor afgesloten of privé terrein. Het gebruik van de verkochte producten leidt tot de manipulatie van de maximale snelheid van uw e-bike en dat is niet toegestaan op de openbare weg. Er wordt door ons dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor toekomstige schade aan voorwerpen en/of personen voortvloeiend uit de montage van de door ons verkochte producten. Gebruik is geheel voor eigen risico! De garantie van uw E-bike kan worden beperkt door het ondeugdelijk gebruik of toepassing van onze producten aangezien de montage een modificatie of manipulatie van uw e-bike is.
€ 149.00

Aantal