Producten

Volgende >>


Handvat Easy Grip Chunky ZwartESI Grips zijn unieke mountainbike handvatten die vervaardigd worden in de Verenigde Staten van Amerika (USA). Ze bestaan voor 100% uit silicone. Hierdoor hebben ze niet enkel uitstekende eigenschappen, maar zijn ze ook zeer licht.

De Chunky is de grote broer van de Racer's Edge, hij is iets dikker en heeft een diameter van 32 mm. De lengte is hetzelfde en bedraagt ook 13 cm. Door zijn iets grotere diameter is de Chunky perfect geschikt om te gebruiken in combinatie met Sram Gripshifters. Ook voor mensen met iets grotere handen is de Chunky beter geschikt dan zijn dunnere en lichtere variant de ESI Racer's Edge. Niet dat de Chunky een zwaar gewicht is, integendeel hij geeft ook maar 55 gram op de weegschaal.
De Chunky mountainbike handvat is zeer comfortabel en ligt steeds goed in de hand. Waar andere mountainbike handvatten het laten afweten in nat weer blijft de ESI Chunky zeer comfortabel.

Door de 100% silicone samenstelling filteren de ESI Racer's Edge handvatten zeer goed trillingen. Maar dit is niet enkel het voordeel van silicone, het product staat ook gekend voor zijn zeer lange levensduur. Zelfs onder zware omstandigheden, waarmee je als mountainbiker maar al te vaak te maken krijgt, blijven de ESI Grips steeds in topconditie.

De ESI Grips Chunky worden geleverd inclusief 2 stuurdoppen (end plugs).

€ 19.90
Voorraad


Aantal